HTC One M9 vs LG G4

Daca vorbim despre telefoane inteligente performante atunci, fara indoiala, trebuie sa amintim si despre HTC One M9 sau LG G4. Ambele au fost lansate in anul 2015 la o diferenta de doar o luna. Modelul HTC One M9 a fost lansat in luna martie a anului 2015, iar modelul LG G4 in luna aprilie a aceluiasi an. Daca doresti sa iti achizitionezi un telefon mobil inteligent cu performante bune atunci poti opta pentru unul dintre acestea doua.

In ceea ce priveste diferentele importante, merita mentionat inca de la inceput ca modelul HTC One M9 este dotat cu un display de 5 inch, comparativ cu modelul LG G4 al carui display este de 5.5 inch. Asadar, daca dimensiunea display-ului conteaza atunci iti poti indrepta atentia catre primul telefon mentionat. Cu toate acestea, HTC One M9 sta mai bine in ceea ce priveste spatiul de stocare maxim. Ambele modele vin cu 32 de GB memorie interna, insa HTC One M9 poate fi imbunatatit in acest sens prin intermediul unui microSD pana la 200 de GB, comparativ cu modelul LG G4 care suporta un microSD de pana la 128 de GB.

Pentru ca una dintre cele mai frecvente intrebuintari ale unui telefon mobil este ca aparat de fotografiat, merita sa amintim despre camera primara si secundara a acestor doua modele. HTC One M9 este echipat cu o camera primara de 20 MP cu autofocus si dual-led flash pe cand LG G4 este echipat cu o camera primara de 16 MP cu laser autofocus si led-flash. Camera secundara in cazul ultimului model amintit este de 8 MP pe cand in cazul modelului HTC aceasta este de 4 MP.

Ambele telefoane sunt echipate cu o memorie RAM de 3 GB, iar diferenta in greutate este aproape insesizabila. Altfel spus, modelul HTC One M9 cantareste 157 de grame pe cand modelul LG G4 cantareste 155 de grame. Iata, deci, cateva dintre cele mai importante aspecte pe care le poti avea in vedere atunci cand te afli in situatia de a-ti cumpara unul din aceste doua modele. Ambele sunt performante si cu un design atractiv, insa exista cateva mici diferente care iti pot influenta decizia.