Cum gasim cazare in Eforie Nord

Primavara este aproape si, cu tortii asteptam sezonul estival si toate placerile pe care acesta le are de oferit! Asa ca stam cu gandul la mare, la soare, la vara… planificam. Si pentru o vacanta la superlativ, trebuie sa ne ocupam de toate detaliile din timp. Cea mai mare provocare pentru un turist este cazarea. Mai exact, cum gasesc cea mai buna zare, la cel mai bun pret? Cum aleg statiunea potrivita pentru cazare?

Daca ai ales sa-ti petreci vacanta pe litoralul Marii Negre, mai exact in statiunea Eforie Nord, lucrurile sunt destul de simple. Eforie Nord este o statiune care ofera distractie, liniste, relaxare, mare, soare etc., la preturi accesibile, pentru toate gusturile si varstele. Altfel spus, cazarile in Eforie Nord satisfac orice buzunar si orice preferinte. De la pensiuni cochete, pentru tineri, pana la pensiuni de lux, cazarile din Eforie Nord intrunesc toate caracteristicile bunului-gust si ale confortului. Statiunea ofera locuri de cazare ideale si pentru familiile cu copii mici sau pentru tabere si grupuri. Foarte multi particulari ofera cazari in Eforie Nord cu acces la bucatarie, la parcare, la loc de joaca pentru copii. De asemenea, puteti opta si pentru cazari in Eforie Nord in apartamente de bloc sau garsoniere.

Pentru a gasi cea mai buna cazare in Eforie Nord, nu trebuie decat sa cercetezi putin site-urile de turim de pe internet. Majoritatea pensiunilor si hotelurilor din Eforie Nord au site-uri de prezentare. Site-urile ofera detalii concrete, insotite de poze, preturi, locatie, zone de agrement, distractii etc. Astfel, cu o simpla cautare pe Google, vei gasi zeci de oferte de cazare in Eforie Nord.

Exista si numeroase agentii de turism care promoveaza pensiunile si hotelurile de pe litoralul romanesc, mai ales cele din statiuni cunoscute si cautate, precum Eforie Nord. Trebuie sa stii ca, in perioada 1 iunie – 1 iulie si dupa 1 septembrie, preturile cazarilor din Eforie Nord sunt mai mici decat cele din perioada 1 iulie – 30 august. De asemenea, si cazarea se gaseste mai greu in mijlocul sezonului estival. Insa, pentru a nu avea surprize, este bine sa te pregatesti din timp si sa-ti rezervi biletul de cazare cat mai repede posibil.

Pretul cazarilor in Eforie Nord variaza si in functie de confortul pe care il doresti. Daca la un particular poti gasi oferte si de 80 de lei pe noapte (intr-o pensiune modesta, cu o camera si o baie curata) pretul creste, ajungand pana la 250 ron / noapte, in mijlocul sezonului, intr-o pensiune de lux, aflata pe malul marii. Tot astfel variaza preturile si in privinta cazarilor din hoteluri. Hotelurile din Eforie Nord de 2 si 3 stele au preturi mai mici si conditii modeste (fara aer conditionat, mobilier nou sau spatiu de agrement) iar hotelurile de 4, 5 stele au preturi mai ridicate si ofera acces la piscine, sali de sport, teren de tenis, locuri de joaca si parcari.