Crăciun cu aromă de vin

Vinul a reprezentat întotdeauna un punct de referinţă în cultura şi gastronomia românească. Podgorii însorite, tradiţii şi tehnici, soiuri de vin şi arome unice, toate stau în spatele unui drum lung şi important pe care vinul l-a parcurs  pe teritoriul țării noastre, finalizat în licoarea rubinie care ne încântă simţurile.


În prag de sărbătoare

Vinul deţine un loc aparte în toate contextele vieţii noastre. Seci sau demi seci, roşii sau albe, rose sau spumante, acestea îşi au traiectoria lor, astfel încât să confere valoare momentelor noastre. Combinate cu meniuri  sofisticate, servite elegant cu un desert apetisant sau degustate cu răbdare în timpul unei cine uşoare, vinurile oferite de Crama Zoreşti – Dealu Mare nu întârzie să ne răsfeţe.
În prag de sărbătoare, cu toţii ne lăsăm cuprinşi de o taină magică, plină de farmec şi iz de copilărie, în care ne plasăm cu bucurie şi detaşare. Crăciunul, aşa cum ni-l dorim fiecare, înseamnă împlinire şi linişte, pace şi mulţumire. Indiferent cât de plină ne este viaţa, cât de aglomerate ne sunt zilele şi cât de multe preocupările, nu vom întârzia să demarăm pregătirile de sărbătoare, dorind a ne primi şi  a oferi, darurile cuvenite.

Vinul în sărbătoare

Crăciunul înseamnă bucurie, bucuria fiecăruia, aşa cum şi-o doreşte pentru el şi pentru cei dragi lui. Crăciunul se întâmpină  cu bucate delicioase şi cu băuturi aromate, astfel că, înarmându-se cu multă creativitate şi putere de muncă, vom porni pe căile gastronomiei, jonglând cu ingredientele şi cu aromele. Înainte de a porni, vor creiona specificul meniurilor noastre, fără a uita să le dăm un plus de valoare alegând vinurile potrivite.
Crama Zoreşti – Dealu Mare ne întâmpină în prag de sărbătoare cu sortimente variate de vin la prețuri accesibile, astfel încât să putem realiza cele mai apetisante şi elegante meniuri. Pentru preparatele bogate, în care combinăm carnea roşie cu legume şi condimente, vinul roşu se va dovedi cea mai bună alegere, în timp ce pentru felurile de mâncare mai uşoare, pe bază de peşte şi carne slabă, paste, salate sau brânzeturi, ne vom pregăti cu vinuri rose şi albe. Nici delicioasele deserturi nu vor rămâne nerăsfăţate de  aromele unice ale vinului, asezonându-le cu sortimente de vinuri rose.

Cadoul potrivit

Fie că dorim să surprindem un pasionat de vinuri, fie că intenţionăm să familiarizăm pe cineva cu nobleţea fascinantei licori, un sortiment de vin se va dovedi a fi cadoul ideal. Crama Zoreşti – Dealu Mare, cu o tradiţie remarcabilă şi recomandată de specificul podgoriilor româneşti, vine pe piaţa de specialitate cu o gamă foarte extinsă de vinuri, reuşind să acopere toate gusturile în materie de vin. Astfel, în atmosfera Crăciunului,  potrivit poate fi o sticlă de vin, aleasă în funcţie de preferinţele fiecăruia sau de caracteristicile fiecărui sortiment.


© Crama Zoreşti – Dealu Mare
Com. Vernești, Jud. Buzău
www.zoresti.ro; www.vinurizoresti.ro
Urmăriți-ne pe Facebook