Calitatea produselor cosmetice din catalogul Avon

Cataloagele Avon sunt destul de cunoscute in randul femeilor din Romania. Produsele variate, preturile destul de accesibile, numarul mare de reprezentanti si cadourile si promotiile sunt cateva atuuri ale companiei Avon. Insa, cat de bune sunt produsele Avon? Incercam sa aflam aceste lucruri din randurile de mai jos.

Compania Avon este cunoscuta de peste 20 ani, in Romania. Succesul sau se datoreaza strategiilor de marketing bine puse la punct care reusesc sa atraga publicul larg. Si cum publicul larg inseamna doamne si domnisoare cu situatii materiale medii, si produsele Avon sunt de calitate medie. Mai exact, tot ceea ce inseamna rujuri, glosuri, pudre, fond de ten, farduri etc., sunt produse bune, testate, insa, nu sunt cele mai bune. Deoarece cataloagele Avon sunt adresate marii majoritati, majoritatea produselor sunt la preturi accesibile, pentru a tenta clientii sa le comande.

Avon Planet SPA Collection

Exista si produse de calitate superioara insa, preturile ridicate nu le fac sa aibe un succes foarte mare. Din acest motiv, catalogul Avon promoveaza produsele bune, accesibile aproape oricaror doamne si domnisoare, de calitate buna, insa, nu produse de lux. Astfel, daca doresti sa-ti iei un fond de ten, pentru ten sensibil, este bine sa cauti un produs de calitate maxima. In cazul in care nu ai un ten cu probleme si vrei un fond de ten pe care sa-l folosesti ocazional, poti achizitiona un produs din catalogul Avon. Insa, inainte, este recomandat sa ceri parerea unei persoane de incredere, care sa nu faca doar reclama gratuita companiei. Aceeasi regula o poti aplica si la restul produselor din catalogul Avon. Nu tot ceea ce este la oferta este si neaparat bun. Tentatia este mare, cadouri si produse la reduceri. Dar tu trebuie sa mizezi pe calitatea acestora si nu doar pe pret. De regula, produsele cosmetice le achizitionezi de la un reprezentant Avon, iar acesta iti poate da indicatii si pareri proprii referitoare la produsele pe care le vinde, insa este indicat sa incerci sa afli si parerea unei prietene care nu este in legatura cu Avon.

De aceste aspecte trebuie sa tii cont mai ales acum, in sezonul cald, perioada in care pielea si parul tau, corpul tau, necesita tot ceea ce este mai bun. O crema de corp, o crema de protectie solara, ochelarii de soare si masca de par trebuie sa aibe o calitate excelenta. Si cum calitatea costa, trebuie sa fii atenta la ceea ce cumperi.