Avantajele realizarii mobilei de baie la comanda

Foarte multi romani opteaza pentru mobilierul de baie la comanda. Desi oferta din piata este variata, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, oamenii prefera sa aleaga mobilierul realizat la comanda. Chiar daca nu este o treaba foarte simpla sa-ti comanzi mobilier de baie, produsul si imaginea finala este exact asa cum si-o doreste proprietarul ei. Iata cateva din cele mai cunoscute avantaje ale acestei optiuni.

  1. mobila-baie-comandaPrimul avantaj al mobilierului de baie realizat la comanda este, evident, personalizarea acestuia. Realizandu-ti mobilierul de baie la comanda vei obtine exact corpurile de care ai nevoie. Niciun dulap nu va fi mai mare sau mai mic, mai inalt sau mai ingust. Totul va fi asezat acolo unde iti doresti si unde ai tu nevoie.
  2. Mobila de baie la comanda intruneste toate dorintele tale. Tu vei fi cel care va alege nuantele, jocurile de culori, politele, dimensiunile pieselor de mobilier.
  3. Spre deosebire de corpurile din comert, mobilierul de baie la comanda nu va necesita modificari si ajustari care sa strice aspectul general. Totul va fi realizat exact atat cat trebuie si cum trebuie.
  4. mobila-baiePe langa aspectele estetice, care sunt evidente, mobilierul realizat la comanda va satisface orice tip de spatiu. Chiar si o baie modesta dintr-un apartament de bloc va reusi sa fie functionala si sa beneficieze de toate spatiile de depozitare. Fiecare coltisor din baie poate fi valorificat la maxim.
  5. Atunci cand optezi pentru piese de mobilier de baie la comanda poti alege un material de calitate. Pal-ul, materialul folosit de obicei la corpurile de mobilier, este de mai multe tipuri. Tu poti alege un material de calitate superioara, care sa reziste in timp. Acelasi lucru il poti face si in privinta inchizatorilor.
  6. Poti face si economie! Exista posibilitatea, optand pentru aceasta varianta, sa poti face economie. Mai exact, poti alege sa comanzi piesele pe bucati. In acest mod nu vei simti platile. Sau poti modifica designul corpurilor pana cand vei reusi sa te incadrezi in suma disponibila.

Un rol foarte important in acest aspect il are producatorul. Producatorul trebuie sa isi ia rolul in serios indiferent ca este vorba de o comanda mare sau una modesta. Cum iti alegi producatorul de mobila la care sa apelezi in aceste cazuri este cu totul alta discutie. Acum si aici, va putem recomanda un producator autohton de mobila de baie la comanda GoodMob Distribution, al carui catalog de corpuri mobilier de baie le putetigasi pe www.mobilier-de-baie.ro.