All In One

La ora actuala oferta de calculatoare este foarte variata, astfel ca daca iti doresti un nou PC tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti, pentru un inceput, un buget pe care esti dispus sa il aloci pentru aceasta achizitie. Ulterior, poti aplica si alte criterii care sa te ajute sa optezi pentru un model sau altul, insa, dupa cu aminteam anterior, principalul criteriu ar trebui sa fie bugetul.

Ulterior, este important sa iti pui urmatoarea intrebare: pentru ce imi trebuie un nou calculator? Daca esti un pasionat al jocurilor video atunci iti poti indrepta atentia catre calculatoarele desktop cu specificatii de top care sa iti ofere o experienta placuta in timpul jocului. Daca portabilitatea este un criteriu important atunci laptop-urile sunt, fara dar si poate, solutia ideala pentru tine. In schimb, daca portabilitatea sau configuratiile hardware foarte puternice nu sunt o prioritate, ci spatiul ocupat pe birou atunci un PC All in One se poate dovedi a fi alegerea corecta.

Acesta are o serie de avantaje importante care trebuie luate in considerare, iar dintre acestea amintim, in primul rand, spatiul mai mic pe care il ocupa comparativ cu un calculator desktop. Cu alte cuvinte, un All in One poate fi asezat pe birou oferind un aspect placut si chiar elegant, fara a fi nevoie sa aloci un spatiu suplimentar pentru unitatea centrala – care poate fi destul de voluminoasa – sau pentru monitor. De asemenea, in cazul unui All in One nu iti trebuie decat un mouse si o tastatura, astfel ca vei scapa de toate firele necesare in cazul unui calculator desktop.

Daca te-ai gandit ca un laptop poate face toate aceste lucruri cu usurinta trebuie sa-ti spun ca ai dreptate, insa exista o diferenta majora pe care nu o poti trece cu vederea si anume marimea ecranului. Altfel spus, un All in One iti poate oferi un ecran cu o diagonala mai mare decat in cazul unui laptop, fiind ideal pentru cei care au nevoie de ecrane mari. Prin urmare, daca doresti sa elimini toate firele necesare unui calculator desktop, iti doresti performante bune, un ecran mare si totodata un spatiu cat mai mic ocupat pe birou atunci un All in One este calculatorul ideal.